KONKURRANSE: Luke nr. 20 i julekalenderen er åpnet
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Luke nr. 20 i julekalenderen er åpnet

Se hva du kan vinne i dag.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Fargerikt tastatur

  Foto: HyperX

I dag kan du vinne et HyperX Alloy Origins-tastatur. Denne fargerike tasteknasteren kan by på mekaniske taster fra HyperX, en aluminiumsinnfatning, og avtagbar USB-C-kabel. 

Som du ser av bildet kan du spøtte på med et stort fargespekter, med dynamiske endringer etterhvert som ting skjer i spillet. Du gjør disse endringene via HyperX' NGENUITY-programvaren. For å sikre presisjon har tastaturet en spillmodus, 100 % anti-ghosting og N-key-rollover-funksjonalitet.

Premien er levert av HyperX.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Konkurransen ble avsluttet lø. 21. des. 00:00.

  1. Hvilken karakter ga vi til Alloy Origins tastatursøster, HyperX Alloy FPS RGB, i vår test?
  1. Hvilken karakter ga vi til spillmusen HyperX Pulsefire Core i vår test?

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen