KONKURRANSE: Luke nr. 6 i julekalenderen er åpnet
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Luke nr. 6 i julekalenderen er åpnet

En av årets «remakes» ligger bak luken i dag.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Nytolkning av PlayStation-klassiker

Crash Team Racing: Nitro-Fueled til Switch. Foto: Activision

I dag kan du vinne Crash Team Racing: Nitro-Fueled til Nintendo Switch. Karting-spillet, som kom ut på sommeren, er en nylaget versjon av det elskede PlayStation-spillet fra 1999, med en totalrenovering under panseret. En hel del nye figurer, baner fra andre spill, og annet har blitt lempet inn i dette ultimate Crash Team Racing-spillet. Og nå som nettmodusen har blitt en god del bedre, tror vi mye av de negative delene i vår anmeldelse tidligere i år kan lukes vekk. 

I tillegg slenger vi med en t-skjorte og et par solbriller som kommer godt med om noen måneder.

Premien er levert av Activision.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet lø. 07. des. 00:00.

  1. Hva ga vi Crash Team Racing: Nitro-Fueled i vår anmeldelse?
  1. Hva het samlepakken som inneholder oppussede utgaver av de tre første Crash Bandocoot-spillene?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen