Konseptbil med integrert Xbox 360

Nissan jobber med en konseptbil som får integrert Xbox 360, slik at du kan spille Project Gotham Racing 3 med bilrattet.

Nissan Urge er en konseptbil som vil debutere 9. januar, på North American International Auto Show 2006. En av de mer interessante mulighetene denne nye bilen tilbyr er Xbox 360-spilling, ved hjelp av bilens egne ratt og pedaler. Spillet vises på en liten LCD-skjerm (som vanligvis fungerer som et bakspeil), og er forhåpentligvis kun brukbart mens bilen står parkert.

Slik ser Nissan Urge ut innvendig

Systemet kommer med Project Gotham Racing 3 innebygd, og det fortelles ikke om det blir mulig å legge inn andre spill eller ikke (og hvordan man skal kontrollere eventuelle spill uten biler). Dette er uansett ikke spørsmål vi trenger å dvele med akkurat nå - for øyeblikket ser det ikke ut til at Nissan planlegger å starte masseproduksjon av Nissan Urge.

Nissan forteller at de hadde en stor internettundersøkelse hvor en majoritet svarte at teknologi og spilling er noe av det viktigste de ser etter i en ny bil. Derfor valgte de å bruke Xbox 360, som tilbyr den nyeste spillteknologien og allerede er svært populær blant bilens målgruppe.

Siste fra forsiden