Kontroversielt skrekkspill lanseres i Europa

Deadly Premonition splitter kritikerne.

Deadly Premonition er et survival horror-spill som ble utgitt av Ignition Entertainment til Xbox 360 i vår. Spillet fikk en svært blandet mottakelse og høstet både toppkarakterer og bunnkarakterer etter lanseringen i USA og Japan.

Nå har utgiveren Rising Star Games sikret seg rettighetene til å lansere spillet på våre breddegrader for å finne ut hvordan kritikere og forbrukere her på kontinentet stiller seg til spillet. Rising Star planlegger å få det ut i butikkene i løpet av høsten.

Deadly Premonition har en Resident Evil 4-aktig mekanikk med "over skulderen"-perspektiv og en åpen verden-løsning. I spillet styrer du en FBI-agent som skal etterforske et svært brutalt drap på en ung kvinne, og både omgivelsene og plottet i spillet skal være sterkt inspirert av TV-serien Twin Peaks, med mye mystikk, overnaturlige elementer og selvsagt harde prøvelser underveis.

En del ga spillet gode karakterer, og det amerikanske nettstedet Destructoid gikk så langt som til å gi det full pott. Kjente IGN delte derimot kun ut to av ti poeng og kritiserte det aller meste ved spillet, inkludert grafikk, kontrollsystem og lyd.

– Etter å ha sett hvordan Deadly Premonition har splittet kritikerne i USA er det mange spillere som klør i fingrene etter å få fatt i spillet og bedømme det på egen hånd, sa Rising Star-sjef, Martin Defries, i en pressemelding.

Så om dette pirrer nysgjerrigheten er det altså bare for Xbox 360-eiere å holde utkikk etter spillet utover høsten.

Les også:Bombebil i CoD: Black Ops
Les også:Silent Hill er tilbake
Les også:Resident Evil-film i 2010 likevel

Siste fra forsiden