Massedrap av sivile i Modern Warfare 2?

Kontroversielt

Infinity Ward har muligens tøyd strikken for langt.

Det er bare uker igjen til det etterlengtede Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer i butikkene, og som et ledd i hypemaskineriet har vi selvsagt fått servert trailere fra spillet jevnlig.

Dresskledte terrorister har gått igjen i disse filmene, og det har muligens blitt oppfattet slik at de russiske ultranasjonalistene skal bli dine fiender.

Bilder fra den lekkede filmen.

Nå ligger det et videoklipp på CNNs nettsteder som tegner et noe annet bilde. Her virker det som om det er spilleren som styrer terroristene i det de slakter ned sivilie på en flyplass. Dette er terrorhandlinger som blant annet skaper assosiasjoner til det som skjedde i Mumbai, India i fjor.

Filmen virker autentisk, men lekkasjen har ikke blitt bekreftet å være reell fra Infinity Ward eller utgiver Activision, selv om en twittermelding fra Infinity Wards Robert Bowling får ham til å fremstå som oppgitt over lekkasjen av enspillerdelen.

Én annen teori er at dette er en del av flerspillerbiten Special Ops, og at spilleren tvinges å være med på terrorhandlingene i et ledd i prosessen med å fakke slemmingene.

Uansett er dette kontroversielt, og vi er spente på det ferdige spillet. Ta en kikk på vår siste sniktitt mens du venter på vår anmeldelse.

Siste fra forsiden