Kontroversielt skrekkspill lanseres i Europa

Kontroversielt skrekkspill lanseres i Europa

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Deadly Premonition er et survival horror-spill som ble utgitt av Ignition Entertainment til Xbox 360 i vår. Spillet fikk en svært blandet mottakelse og høstet både toppkarakterer og bunnkarakterer etter lanseringen i USA og Japan.

Nå har utgiveren Rising Star Games sikret seg rettighetene til å lansere spillet på våre breddegrader for å finne ut hvordan kritikere og forbrukere her på kontinentet stiller seg til spillet. Rising Star planlegger å få det ut i butikkene i løpet av høsten.

Deadly Premonition har en Resident Evil 4-aktig mekanikk med "over skulderen"-perspektiv og en åpen verden-løsning. I spillet styrer du en FBI-agent som skal etterforske et svært brutalt drap på en ung kvinne, og både omgivelsene og plottet i spillet skal være sterkt inspirert av TV-serien Twin Peaks, med mye mystikk, overnaturlige elementer og selvsagt harde prøvelser underveis.

En del ga spillet gode karakterer, og det amerikanske nettstedet Destructoid gikk så langt som til å gi det full pott. Kjente IGN delte derimot kun ut to av ti poeng og kritiserte det aller meste ved spillet, inkludert grafikk, kontrollsystem og lyd.

– Etter å ha sett hvordan Deadly Premonition har splittet kritikerne i USA er det mange spillere som klør i fingrene etter å få fatt i spillet og bedømme det på egen hånd, sa Rising Star-sjef, Martin Defries, i en pressemelding.

Så om dette pirrer nysgjerrigheten er det altså bare for Xbox 360-eiere å holde utkikk etter spillet utover høsten.

Les også: Bombebil i CoD: Black Ops
Les også: Silent Hill er tilbake
Les også: Resident Evil-film i 2010 likevel

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen