Nytt nettspill med CryEngine

Koreansk skjønnhet

Project E:st skal by på vakker grafikk og sosial spilling.

Tyske Crytek står bak CryEngine-serien med grafikkmotorer, som er kjent for å produsere noe av den vakreste grafikken i verden, men som samtidig setter steile krev til maskinvaren hos brukeren. Aion er blant spillene som kjører på CryENGINE, og nå meldes det om et nytt koreansk MMORPG som skal benytte seg av motoren.

Slettes ikke verst.

Spillet er mystiske Project E:st (et midlertidig kodenavn), og det bruker CryEngine 2. Project E:st er under utvikling hos Polygon Games. De har tidligere jobbet med Rohan, som er innenfor samme sjanger. Koreanske NHN har sikret utgiverrettighetene, og de planlegger å lansere Project E:st i både USA og Europa.

Sammen med kunngjøringen ble det sluppet flere vakre bilder av spillet, men svært få konkrete detaljer. Det er et fantasirollespill med asiatiske temaer, og utifra bildene ser det ut til at vi får spille som forskjellige raser.

Crytek er på plass på årets GDC, hvor de blant annet skal vise fram en trailer for Project E:st. Dermed dukker det antagelig opp flere detaljer i løpet av uka.

Siste fra forsiden