Pokerfest med eventyrveteraner

Kortspill med Strongbad

Telltale utvikler pokerspill med en rekke kjente spillfigurer.

De velkjente eventyrspillutviklerne Telltale Games begynner å få en solid spillportefølje nå, og den utvides radig. På årets Penny Arcade Expo i Seattle annonserte gjengen at de utvikler et pokerspill kalt Poker Night at The Inventory, hvor en rekke kjente fjes figurerer.

Denne spillplakaten sier en del om den lekne atmosfæren vi kan forvente.

Spillet har fire hovedroller: Heavy-figuren fra Valves Team Fortress 2, Max fra velkjente Sam & Max, Tycho fra Penny Arcade og den lille kruttønna Strongbad fra tegneserien og spillet ved samme navn.

Poker Night at The Inventory skal inneholde Telltales tidligere velkjente dialogsystem, og det er et av grepene som skal ta spillet videre fra å kun være et pokerspill. Det har jo samme selskap som kjent utviklet tidligere, med Telltale Texas Hold Em.

Det er også grunn til å tro at humor og sterke personligheter vil være elementer som skal bære dette spillet, ettersom det er fire velkjente og vidt forskjellige komifigurer som utgjør pensel og malekost.

Utover det er det få detaljer ute på dette punktet. Man vet at spillet skal koste fem dollar i USA, men både utgivelsesdato og hvilke konsoller spillene kommer ut til er et mysterium. Det regner vi likevel med å få klarhet i så snart som mulig.

Vår eventyrspillguru Joachim anmeldte nylig Telltales siste spillutgivelse, Sam & Max: The City That Never Sleeps. Det var nok en solid utgivelse fra den lille utvikleren.

Siste fra forsiden