Krig med naturelementer

I Elements of War kan du plage fienden med jordskjelv og tornadoer.

Tyske Kalypso Media har sikret seg utgivelsesrettighetene til Elements of War, et nytt sanntidsstrategispill fra russiske Lesta Studios. Spillet kommer til PC allerede i februar.

Fremtidens værmeldinger blir spennende.

I Elements of War får du manipulere naturkreftene for å gi styrkene dine fordeler på slagmarken. Tornadoer, jordskjelv, styrtregn og andre mektige naturkrefter kan brukes sammen med både konvensjonelle og futuristiske våpen.

Handlingen foregår i en postapokalyptisk fremtid. Som vanlig har USA en finger med i spillet om verdens undergang – denne gangen har hemmelige væreksperimenter ført til at det globale klimaet nesten har kollapset fullstendig.

Spillet finner sted i restene av USA, hvor tre fraksjoner kjemper om makten. Ravens består av det amerikanske militæret, som gjør alt de kan for å beholde den hemmelige klimateknologien. EEC er en europeisk koalisjon som vil ha tak i teknologien, mens Patriots er en paramilitær styrke som bare vil forsvare hjemlandet sitt.

Ellers loves vi svært store spillmiljøer og en avansert grafikkmotor, samt omfattende flerspillermuligheter. Sjekk spillets offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden