Kritikerrost Vita-spill kommer til PS3 og Steam

Velocity Ultra får sjansen til å imponere nye spillere.

Velocity Ultra
Curve Digital

Velocity Ultra har fått massevis av ros etter sin originale PSN-lansering på Vita, og nå kommer en oppdatert versjon av spillet til PlayStation 3 og Steam for Windows.

Den nye versjonen skilter med grafikk i full HD, og Windows-versjonen får selvsagt et kontrollsystem skreddersydd mus og tastatur i tillegg til håndkontrollerstøtte. På PS3 loves vi at spillet vil dele «trophies» og poenglister med Vita-versjonen.

Unikt skytespill

Velocity Ultra er en interessant blanding av vertikalt skrollende skytespill og hjernetrimspill, hvor du kan teleportere romskipet ditt rundt på skjermen. Spillet legger vekt på hastighet, raske reflekser og raske beslutninger.

– PC-en har gått glipp av noen fantastiske skrollende skytespill i årenes løp, og det er egentlig først med de siste årenes indie-oppsving at disse spillene har kommet tilbake til PC. Med Velocity Ultra bringer vi ikke bare et nytt skrollende skytespill til PC, men i tillegg et av de mest innovative spillene sjangeren har sett på flere år, sier Jason Perkins fra Curve Digital.

Om du fortsatt foretrekker Vita kan du forresten glede deg til at Velocity Ultra får en oppfølger på den håndholdte plattformen. Spillet heter Velocity 2X, og introduserer sekvenser der du må forlate skipet ditt og får utforske store nivåer litt som i nittitallsklassikeren Turrican.

Velocity 2X er også planlagt utgitt på PlayStation 4.

Les også: Podkast om musikken i klassiske shoot 'em ups
Les også: Vil du ha klassiske Ikaruga på Steam?

Siste fra forsiden