Kritikerroste Path of Exile kommer til Xbox One i år

Som på PC blir rollespillets konsollversjon helt gratis.

Det kritikerroste action-rollespillet Path of Exile får sin konsolldebut på Xbox One litt senere i år. Det skriver utivkler Grinding Gear Games på sine nettsider.

Path of Exile kommer til Xbox One.

Som på PC blir spillet gratis å både laste ned og spille på konsoll, og Xbox One-versjonen vil ifølge utvikleren inkludere alt innholdet som er tilgjengelig for PC-utvgaven. Noen forskjeller blir det imidlertid, og derfor blir det ikke mulig å spille på tvers av plattformer:

– Xbox One-spillere vil spille i en egen verden, som er adskilt fra PC-verdenen. Dette er på grunn av små mekaniske forskjeller mellom de to versjonene, som for eksempel antallet flasker spillere kan bære og hvordan noen angrep fungerer, forklarer Grinding Gear.

Selv om de to utgavene holdes hver for seg lover utvikleren å følge samme tidsplan for lansering av nytt innhold på både PC og Xbox One.

Fikk skryt

Path of Exile overrasket mange da det ble offisielt lansert på PC i oktober 2013. Ifølge vår anmelder oste spillet av kjærlighet og godt håndtverk, og han nølte ikke med å anbefale det som et alternativ til Diablo III, som kom ut året før:

– Måten utviklerne har løst klassesytemet på, og den enorme mengden med valgmulighet det byr på er veldig bra. Det kan virke overveldende til å begynne med, men når man først blir kjent med systemet er det fantastisk. [...] Path of Exile er gratis, det er vellagd, spekket med innhold og utfordring, og er et meget godt alternativ til alle som liker, eller vil teste denne sjangeren, skrev Gøran Solbakken.

Til helgen kan du prøve en litt annen type action-rollespill.
En ny demo for Nioh er snart tilgjengeli på PlayStation 4 »

Siste fra forsiden