Path of Exile-utvidelse byr på mord, mystikk og forræderi i desember

Her er de første detaljene om Betrayal.

Path of Exile-utvikler Grinding Gear Games har kunngjort en ny utvidelse for rollespillet, som vil lanseres 7. desember på PC, 10. desember på Xbox One og i midten av desember for PlayStation 4.

Spillere får bli med Jun Ortoi å etterforske Immortal Syndicate.
Grinding Gears Games

Betrayal, som utvidelsen heter, tar spillere med på et nytt eventyr som preges av mord, mystikk og forræderi.

Etterforsk en mystisk organisasjon

Betrayal introduserer en mystisk organisasjon kalt Immortal Syndicate. Spillere får ledsage Jun Ortoi på hennes etterforskning av syndikatet, og må benytte en haug med ulike teknikker for å infiltrere fiendens rekker og til slutt gjøre kål på sjefsskurkene.

Immortal Syndicate er bygget opp av et hierarki, hvor medlemmer til enhver tid har allierte og rivaler. Hvert område du får utforske byr på et møte med minst ett medlem av organisasjonen, men andre medlemmer kan når som helst dukke opp for å hjelpe en venn eller kverke en rival.

Ved å avdekke ny informasjon finner man til slutt organisasjonens leder.
Grinding Gears Games

Når slaget er over må spillere velge hvordan de ønsker å gå videre med etterforskingen sin, basert på hvilke mål man har. For eksempel kan man ta livet av skurken, få informasjon om andre i organisasjonen eller oppfordre medlemmer til å gå løs på hverandre.

Ved å manipulere, forføre og myrde deg gjennom organisasjonen vil du etter hvert få nok informasjon til å spore opp lederne for Immortal Syndicate. Underveis vil du finne haugevis av nytt utstyr, inkludert ekstra kraftige våpen. Betrayal introduserer også nye egenskaper for spillere å leke seg med.

Path of Exile er tilgjengelig gratis for PC og Xbox One nå, og kommer til PlayStation 4 en gang denne måneden.

Spider-Man får også snart en fersk utvidelse.
Denne gangen skal edderkoppen måle krefter med Hammerhead »

Siste fra forsiden