Path of Exile: Heist

Ny Path of Exile-utvidelse lanseres denne måneden

Se traileren for Heist.

Path of Exile får en ny utvidelse denne måneden, kalt Heist. Som navnet tilsier skal det handle om tyveri og skurkestreker, med skattejakt og nye områder å utforske.

En god tyv må være stille og forsiktig.
Grinding Gear Games

Via sine nettsider forklarer utvikler Grinding Gear Games at spillere får ta turen til Rogue Harbour, et tilfluktssted for alskens kjeltringer. Her kan man rekruttere tyver med ulike spesialiseringsfelt, som man tar med seg ut på tokt.

Ute på utvidelsens titulære Heist må spillere snike, dirke opp låser og sprenge seg frem til skatten. Det gjelder imidlertid å være forsiktig, for lager man for mye leven vil vaktene stenge hvelvdørene og oppdraget er over. De som kommer seg helt til skattekammeret må kjempe med nebb og klør for å komme seg ut igjen. Vinneren får beholde byttet, men om man dør er alt arbeidet forgjeves.

Etter å ha fullført et visst antall bankran får man prøve seg på et såkalt Grand Heist. Disse er større jobber som krever flere medhjelpere. Vanskelighetsgraden er høyere, men til gjengjeld er belønningene langt større også.

Mac-støtte og annet innhold

Med Heist får Path of Exile også støtte for Mac.
Grinding Gear Games

Videre introduserer Heist en haug med nytt innhold, inkludert nye tilpasningsmuligheter og utstyrstyper. Utvidelsen introduserer også støtte for Mac til Path of Exile, og de som ønsker å hoppe over fra Windows kan ta med seg fremdriften sin.

Path of Exile: Heist lanseres 18. september på PC og Mac og kommer til PlayStation 4 og Xbox One 23. september.

Arbeidet er i gang med et nytt Path of Exile.
Oppfølgeren skal begynne betatesting i slutten av 2020 »

Siste fra forsiden