Arbeidet med sertifisering skaper lanseringstrøbbel for Path of Exile på PlayStation 4

Spillet utsettes til februar 2019.

Grinding Gear Games

I begynnelsen av november kunngjorde Grinding Gear Games en PlayStation 4-versjon for Path of Exile. Det populære rollespillet skulle ankomme Sony-konsollen en gang i desember, men blir nå først å se på nyåret.

Se traileren for Path of Exile på PlayStation 4. (Video: Grinding Gear Games)

I en melding til fans skriver utvikleren at arbeidet med sertifisering av spillet har tatt mye lenger tid enn forventet i den travle tiden frem mot jul. PlayStation 4-versjonen kommer derfor først i begynnelsen av februar neste år.

– Vi er ekstremt lei oss for ulempen dette medfører, da vi vet det er mange spillere som gleder seg til lanseringen. [...] Vi lover at Path of Exile blir helt fantastisk på PlayStation 4 når det lanseres tidlig neste år, melder Grinding Gear-teamet.

Ny utvidelse på vei

Mens PlayStation 4-versjonen utsettes er lanseringsplanen for Path of Exiles neste utvidelse uforandret. Betrayal kommer til PC 7. desember og Xbox One 10. desember, og tar spillere med på et nytt eventyr fylt av intriger og maktkamp.

Utvidelsen, som blir gratis for alle spillere, introduserer en mystisk organisasjon kat Immortal Syndicate. Spillere får i oppgave å infiltrere og ødelegge organisasjonen, og kan bruke kamp, manipulasjon og andre teknikker for å oppnå sitt mål.

Ved siden av hovedoppdraget byr utvidelsen også på bunker med nytt utstyr og egenskaper for spillere å leke seg med.

Du kan lese mer om Path of Exile: Betrayal her »

Siste fra forsiden