Lollipop Chainsaw Remake

Kultklassikeren Lollipop Chainsaw får nyversjon

Utvikleren lover mer realistisk grafikk, mens deler av lydsporet må erstattes.

Warner Bros.

Ti år har gått siden lanseringen av det besynderlige zombieslakteventyret Lollipop Chainsaw. I disse dager er blitt vanskelig å få tak spillet som opprinnelig kom til PlayStation 3 og Xbox 360, men det skal snart endre seg.

Kapp huet av dem.
Warner Bros.

Denne uken kunne spillsjef Yoshimi Yasuda nemlig kunngjøre at hans Dragami Games-studio jobber med en nyversjon. Målet er nettopp å gjøre opplevelsen lettere tilgjengelig for fans på moderne konsoller, og lansering er satt til 2023.

– Vi, det opprinnelige utviklerteamet fra Lollipop Chainsaw, synes dette spillet er veldig spesielt for oss, og vi ville ikke la det bli værende i en situasjon hvor de som ønsker å spillet det ikke har muligheten. Derfor kjøpte vi Lollipop Chainsaw-rettighetene fra Kadokawa Games og bestemte oss for å lage en nyversjon, forklarte Yasuda via Twitter.

Med moderne konsollteknologi i bunn lover utvikleren diverse endringer, inkludert mer realistisk grafikk. Andre endringer blir kanskje ikke like populære, som forandring av spillets lydspor – som var en viktig del av Lollipop Chainsaw.

Musikken var en viktig del av Lollipop Chainsaw.
Warner Bros.

– Det opprinnelige spillet hadde 15 lisensierte sanger som ble brukt i lydsporet, men det er dessverre vanskelig for oss å inkludere dem denne gangen. Derfor vil lydsporet, med unntak av noen få sanger, bestå av ny musikk, sa Yasuda uten å gi flere detaljer om hva som forsvinner og hva som kommer til.

Lollipop Chainsaw handler om Juliet Starling, en 18-åring som må redde skolen sin fra en zombieinvasjon. Her går det blod og guffe, og som tittelen antyder får man blant annet leke seg med motorsag.

Vi likte spillet godt da det kom ut. Anmelder Jens Erik Vaaler kalte spillet en unik, morsom og spennende spillopplevelse, men skulle ønske det hele varte litt lenger.

LES OGSÅ: Herlige Into the Breach har en ny utvidelse på vei – strategispillet kommer også til mobil for Netflix-abonnenter »

Siste fra forsiden