Kultklassikeren Street Legal kan få oppfølger

Mekking og racing med ny fysikkmotor og Unreal 4-basert grafikk.

Modifisert bil fra Street Legal Mods-forumet.
ajlennox

Bilspillene Street Legal og Street Legal: Redline har fått kultstatus i racingmiljøet, takket være sitt store fokus på mekking.

Få andre spill har gitt deg like stor kontroll over bilen du kjører som Street Legal gjorde, og nesten alle deler kan plukkes ut og erstattes.

Slik fungerte mekkingen i Street Legal: Redline.

Nå ønsker utviklerne å lage en oppfølger. Siden utgiver Activision eier Street Legal-navnet vil denne hete Street Tuning Evolution, og utviklerne har startet en folkefinansieringskampanje for å skaffe seg budjett til utviklingen.

Høy realismefaktor

På Kickstarter-siden sin lover de det mest interaktive og dyptgående spillet på markedet, og sier at spillerne skal få bygge og fininnstille biler som de kan bruke i gateracing, dragracing og drifting.

Kickstarter-presentasjon.

I tillegg lover de omfattende flerspillermuligheter, ettersom dette skal være noe spillmiljøet rundt Street Legal-spillene har bedt om.

Utvikleren har også oppgradert fysikkmotoren sin kraftig, og mener de kan levere noe av det ypperste innenfor kjørefysikk og skademodell. Alt fra skader på motoren til bulker skal simuleres nøyaktig, og biler kan til og med gå fra hverandre.

Hvis ikke fire hjul er nok, hevder de at systemene deres fungerer like godt med biler som har opp til 16 hjul. Spillet får også støtte for offroad-kjøring. Selve grafikken overlater de til Unreal Engine 4 denne gangen.

Om alt går etter planen håper de å lansere den ferdige versjonen av Street Tuning Evolution i april 2016 – med en «early access»-utgivelse sent i 2015.

Utviklerstudioet Invictus har også stått bak spill som 1nsane og Cross Racing Championship.

Siste fra forsiden