GTA-ekspansjon ute nå

Kun for Xbox 360

The Lost and Damned har blitt lansert på Xbox Live Marketplace.

I dag ble Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned lansert på Xbox Live. Dette er en nedlastbar ekspansjon for det populære gangsterspillet, som gir oss en ny kampanje og massevis av andre nyheter.

The Lost and Damned følger Johnny Klebitz, som er medlem av en Hells Angels-aktig motorsykkelgjeng. Johnny reiser rundt i Liberty City, omtrent som Niko Bellic gjorde i fullversjonen, og utfører oppdrag for diverse mer eller mindre vennligsinnede personligheter.

I tillegg til en kampanje som visstnok skal vare i femten timer, kommer pakken med en rekke andre nyheter. Vi får nye radiostasjoner, nye minispill, nye kjøretøyer og en helt ny kjørefysikk for motorsykler.

Flerspillerdelen har også fått en oppgradering, med nye moduser. Her finner vi blant annet Lone Wolf, hvor en spiller må stå alene mot en hel motorsykkelgjeng.

The Lost and Damned er (for øyeblikket) kun tilgjengelig for Xbox 360-versjonen av Grand Theft Auto IV. Pakken er på cirka 2 GB, og koster 1600 Microsoft-poeng (cirka 130 kroner). Husk også at du må ha originalspillet i maskinen for å kunne spille.

Mer informasjon finner du hos Rockstar Games.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden