Ny World of Warcraft-utvidelse

Kunngjort på Blizzcon

Blizzard har kunngjort World of Warcraft: Cataclysm.

Blizzcon-messen i California har akkurat startet, og som mange hadde forventet har Blizzard nå kunngjort en fersk ekspansjon for World of Warcraft. Denne heter Cataclysm, og blir den tredje i rekken.

World of Warcraft: Cataclysm bringer store forandringer til Azeroth. Kjente og kjære områder vil forandres for evig, når dragen Deathwing våkner opp fra sin mangeårige søvn og skaper store mengder trøbbel.

En volcanoth, visstnok.

I tillegg loves vi to nye spillbare raser (worgen, som kjemper for alliansen, og goblinene som kjemper for horden), muligheten til å nå nivå 85, og selvfølgelig en haug nye områder, oppdrag og grotter å utforske. Nye monstre får vi selvsagt også møte.

Andre nyheter inkluderer flygende ridedyr, nytt innhold og nye egenskaper for spillere som når de høyeste nivåene, nye områder for spiller mot spiller-kamp, et nytt arkaeolog-yrke og mye mer.

Vår ensomme rytter, Marius Jentoftsen, er til stede på Blizzcon, og dere kan naturligvis vente dere mer informasjon om denne utvidelsespakken etter hvert. Han titter selvsagt også på Diablo III og StarCraft II.

Besøk det offisielle World of Warcraft-nettstedet for mer info.

Siste fra forsiden