Lovende eventyr på vei

Lace Mamba med tre nye avtaler

Edna & Harvey, Deponia og A New Beginning kommer snart på engelsk.

Den britiske utgiveren Lace Mamba Global (tidligere Mamba Games) har raskt blitt en av de store spillerne innenfor eventyrsjangeren, og står blant annet for den engelskspråklige utgivelsen av Jane Jensens kommende Gray Matter (som du kan lese mer om i vår ferske sniktitt).

Edna & Harvey: The Breakout.

Nå har de sikret seg en avtale med tyske Daedalic Entertainment, som gir dem utgivelsesrettighetene til tre eventyrspill, inkludert den tyske kritikersuksessen Edna & Harvey. Dermed slipper eventyrspillerne utenfor de tysktalende landene å føle seg utelatt.

De to andre spillene er Deponia og A New Beginning. Det er ikke gitt noen spesifikke datoer for spillene, annet enn at de sannsynligvis vil dukke opp i løpet av de kommende tolv månedene.

Deponia.

Edna & Harvey: The Breakout følger Edna, som en dag våkner opp i en polstret celle på en topp bevoktet institusjon for mentalt syke. Hvorfor hun har blitt sperret inne vet hun ikke, men én ting er sikkert: Hun er helt frisk i toppen, og hører absolutt ikke hjemme på institusjon. Dette er kosedyret hennes, en snakkende tøykanin som heter Harvey, fullstendig enig i. Etter å ha diskutert situasjonen bestemmer de to kompanjongene seg for å komme seg unna, og det så raskt som overhodet mulig.

A New Beginning.

Deponia er et spill som handler om en stakkar ved navn Rufus. Planeten han bor på er en gigantisk søppelfylling (derav tittelen), og Rufus ønsker naturlig nok å forlate det stinkende stedet. Daedalic forteller at vi kan se frem til en romantisk og morsom historie om Rufus og hans forsøk på å komme seg opp til de svevende byene høyt over bakken, hvor planetens overklasse holder til.

A New Beginning starter i en skremmende fremtid der en global klimakatastrofe truer med å utrydde menneskeheten. Men vitenskapen vet råd, og takket være en tidsmaskin sendes et team tilbake til vår egen tid for å forandre historien og hindre klimaet i å gå amok. Men alle som har sett litt film vet at tidsreiser sjeldent går helt etter planen.

Siste fra forsiden