Lag dine egne go-karter snart

Lag dine egne go-karter snart

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Modnation Racers, som lanseres her til lands om ikke alt for lenge, er go-kart-spillet som skal fortsette Littlebigplanets visjon om at spillere skal kunne skape og dele egenlaget innhold med hverandre på konsoll.

PS3-versjonen har fått god mottakelse av kritikere over hele verden, og lanseringen kan ikke komme kjapt nok for mange. Det skal også komme en PSP-versjon av spillet. Vil spillet fungere like godt i lommeformat?

Det kan du selv finne ut nå på tirsdag, når en demo av PSP-versjonen av spillet legges ut på PSN. Denne datoen gjelder i utgangspunktet for USA, men sannsynligvis vil også vi europeere få demoen innen samme tidsvindu.

I demoen vil vi få prøve oss i førersetet på hele åtte forskjellige go-karter, og vi får svi gummi på to baner, Lost Temple og Flaming Jumps. Det loves også en forsmak på skapedelen av spillet, forhåpentligvis betyr dette at vi vil få lov til å prøve oss både på å lage baner og biler.

Les også: Go selger ikke som forventet
Les også: Anmeldelse av Little Big Planet
Les også: Hva venter oss i mars?


(Kilde: CvG)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen