Lanseringsplanene er klare for Mafia IIIs utvidelser

Action-spillets første nye historie kommer i mars.

2K Games

2K og Hangar 13 avslørte denne uken nye detaljer om det resterende ekstrainnholdet som er planlagt for Mafia III. På sine nettsider publiserte utvikleren lanseringsplanene for spillets tre historieutvidelser, som alle skal slippes i løpet av de neste seks månedene.

Nye oppdrag i nye omgivelser

Mafia III har allerede fått diverse ekstrainnhold, og mer er i vente.
2K Games

Forrest i køen er «Faster, Baby!», som skal lanseres i slutten av mars. Ifølge Hangar 13 handler den første store utvidelsen om raske biler, dramatiske biljakter og stuntkjøring. «Faster, Baby!» introduserer en del av New Bordeaux som spillere hittil ikke har fått utforske, der Lincoln – hovedpersonen i Mafia III – får i oppdrag å ta rotta på byens korrupte sheriff.

Utvidelse nummer to – «Stones Unturned» – blir tilgjengelig i mai. Her blir Lincoln gjenforent med en gammel kjenning fra hans dager i Vietnamkrigen. Møtet mellom de to blir imidlertid langt fra trivelig, og Lincoln må jobbe sammen med CIA for å sette en stopper for sin morderiske rival.

«Sign of the Times» er den tredje og siste historieutvidelsen for Mafia III, som etter planen vil slippes i juli. Denne gangen må Lincoln oppklare en serie med ritualdrap som ryster New Bordeaux. Oppdraget fører til hjertet av byens narkotikafylte underverden, der jakten på de skyldige virkelig begynner.

«Stones Unturned»-utvidelsen introduserer en gammel kjenning av Lincoln.
2K Games

Fokus på historien

Selv om Mafia III fikk en ganske lunken mottakelse var det mange som lot seg imponere av historien spillet fortalte. Det har Hangar 13 bitt seg merke i, og med historieutvidelsene håper utvikleren å bygge videre på denne suksessen:

– Vi ble veldig rørt av hvordan personene og historien i Mafia III be mottatt. Derfor ville vi satse hardt på nettopp dette, samtidig som vi gir spillere en variert spillopplevelse, uttalte Bill Harms, sjef for historien i Mafia III.

Samtlige av historieutvidelsene kan kjøpes separat eller fås som del av sesongpasset til Mafia III. Hangar 13 påpeker at de nevnte lanseringsvinduene kan forandres, dersom det skulle bli nødvendig.

Vår anmelder ble skuffet av det nyeste Mafia-spillet.
– Mafia III begynner sterkt, men sliter med å engasjere i lengden »

Siste fra forsiden