Bygg drømmebilen og vinn gateløp i Mafia III

Action-spillets nyeste innholdspakke byr på gratis bilmoro.

Hangar 13 og utgiver 2K har lansert en ny innholdspakke for Mafia III, som introduserer mer fart og moro for bilglade spillere. Det skriver utvikleren på sine nettsider.

Flinke bilførere kan vinne sportsbilen Griffin Marauder.
2K

I «Custom Rides & Racing»-pakken, som kan lastes ned gratis nå, får spillere utsmykke bilene sine med blant annet klistremerker, spoilere, hjul og eksosrør. Hangar 13 lover over 50 forskjellige tilpasningsmuligheter, men før man kan begynne å mekke må delene låses opp.

For å få tilgang på de forskjellige gjenstandene må du ut å vinne gateløp, som er den andre store nyvinningen introdusert i gratispakken. Spillere som har nådd et visst punkt i historien vil kunne ta del i 12 billøp, som dukker opp på forskjellige steder i spillverdenen. Klarer du å vinne alle stikker du av med sportsbilen Griffin Marauder.

Solid kjøring, middelmådig action

Nettopp bilkjøringen fikk mye skryt i vår anmeldelse av Mafia III fra oktober i år. Resten av spillet var det riktignok verre med, og anmelder Andreas Bjørnbekk uttrykte stor skuffelse over at spillet ikke klarte å leve opp til sitt potensiale:

– Jeg er skuffet over Mafia III. De flotte innledningstimene gjorde at jeg forventet noe stort og annerledes, men etter enda litt mer tid måtte jeg innrømme nederlaget. De unike karakterene, den flotte regien og de solide grunnmekanikkene gjør det hele så mye verre, nettopp fordi det er så mye mer spillet burde være, skrev han.

Mafia III får også større utvidelser.
2K har annonsert tre nye historier til spillet »

Siste fra forsiden