Slik blir Mafia IIIs ekstrainnhold

2K har annonsert tre utvidelser og diverse gratisinnhold til det kommende spillet.

2K

Det er fortsatt en drøy måned igjen til lanseringen av Mafia III, men allerede har 2K sluppet de første detaljene om spillets nedlastbare innhold. På sine nettsider annonserte utgiveren tre utvidelser og en rekke mindre gratispakker, som blir tilgjengelige i månedene etter spillets lansering.

Nye eventyr

Den første utvidelsen, kalt «Faster, Baby!», skal handle om raske biler, dramatiske biljakter og stuntkjøring. Her slår Lincoln – Mafia IIIs hovedperson – seg sammen med sin tidligere kjæreste for å ta rotta på en korrupt sheriff i New Bordeaux.

I «Sign of the Times» må spillere oppklare flere grusomme drapssaker.
2K

I «Sign of the Times» blir Lincoln bedt om å oppklare en serie med ritualdrap som ryster New Bordeaux. Oppdraget fører spillere til hjertet av byens narkotikafylte underverden, der jakten på de skyldige kan begynne.

Utvidelse nummer tre – «Stones Unturned» – introduserer en gammel kjenning av Lincoln, fra hans dager i Vietnamkrigen. Gjenforeningen blir imidlertid langt fra hyggelig, og Lincoln må jobbe sammen med CIA for å sette en stopper for den morderiske rivalen.

De tre pakkene kan kjøpes separat eller fås som del av Mafia IIIs sesongpass. Når vi kan vente de ulike pakkene er imidlertid ikke bekreftet.

Dersom du ikke ønsker å betale for ekstrainnhold har 2K også noen mindre gratispakker for deg, med blant annet nye våpen, klær og tilpasningsmuligheter for bilene i spillet.

Mafia III kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 7. oktober.

Vi tok en sniktitt på Mafia III under årets E3-messe.
– Lincoln Clay puster nytt liv in i gangstersjangeren »

Siste fra forsiden