Mafia III-demo gir en gratis smakebit på action-spillet

2K har også lansert historieutvidelsen «Faster, Baby!».

Spillere som enda ikke har gått til innkjøp av Mafia III har nå muligheten til å prøve action-spillet uten å betale noe som helst. 2K og utvikler Hangar 13 lanserte tirsdag en demo for spillet, som er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

I demoen får man spille gjennom Mafia IIIs første akt, med blant annet et mislykket bankran som setter scenen for resten av spillets historie. Denne delen av spillet avslører også hvorfor protagonist Lincoln Clay går til krig mot den italienske mafiaen.

Smaksprøven av spillet er gratis, men krever 24 GB med plass på PC, 27 GB på PlayStation 4 og 25 GB på Xbox One. Ved endt demo kan de som ønsker å fortsette historien kjøpe fullversjonen av spillet, hvorpå all fremdrift blir med spillerne videre.

Biljakt og stuntkjøring

I tillegg til demoen lanserte 2K også den første utvidelsen til Mafia III denne uken. «Faster, Baby!» handler om raske biler, dramatiske biljakter og stuntkjøring, og byr på en ny historie i en hittil lukket del av New Bordeaux.

Se traileren for «Faster, Baby!». Video: (2K)

Pakken er den første av tre planlagte historieutvidelser, som alle skal slippes i løpet av de neste månedene. Utvidelse nummer to – «Stones Unturned» – blir tilgjengelig i mai, og introduserer en gammel rival av Lincoln. «Sign of the Times» kommer deretter i juli, med et uhyggelig mysterium for spillere å oppklare.

Samtlige pakker inkluderes gratis i sesongpasset for Mafia III og gjennom «Deluxe»-utgaven av spillet. Utvidelsene kan også kjøpes hver for seg.

Det nyeste Mafia-spillet klarte ikke å imponere vår anmelder.
– Mafia III begynner sterkt, men sliter med å engasjere i lengden »

Siste fra forsiden