PC-utgaven av Mafia III er låst til 30 bilder i sekundet

Oppdatert: En oppdatering som låser opp bildefrekvensen er nå tilgjengelig.

2K Games

Oppdatering 10. oktober: Den nye oppdateringen for Mafia III på PC er nå tilgjengelig for nedlasting, melder 2K på sine nettsider.

Oppdateringen lar deg velge mellom en bildefrekvens på 30, 60 eller et ubegrenset antall bilder per sekund. Utvikleren har også introdusert flere tilpasningsmuligheter for spillere med mus og tastatur som ønsker å rekonfigurere spillets kontrollsystem.

Ifølge 2K er arbeidet med å forbedre PC-versjonen enda ikke ferdig, og spillere kan vente flere oppdateringer etter hvert.

Opprinnelig sak følger.

Mafia III har kun vært tilgjengelig på Steam i noen timer, men allerede har spillet rukket å høste krass kritikk fra fans. Bildefrekvensen i action-spillet er nemlig låst til 30 bilder per sekund, noe PC-spillere overhodet ikke setter pris på.

Ifølge brukeranmeldelser av spillet er det heller ikke bare den låste bildefrekvensen som skaper bryderi. Mange melder også om generelt dårlig ytelse, og enkelte opplever at spillet krasjer med jevne mellomrom.

Oppdatering på vei

PC-spillere er ikke veldig fornøyde med Mafia III.
2K Games

Med stadig flere misfornøyde brukere tok det ikke lang tid før 2K kom med en offisiell uttalelse om saken. Via spillets nettsider forsikret utvikleren om at de kjente til PC-spillernes ønske om bedre ytelse, og at arbeidet med en oppdatering allerede var underveis:

– Teamet har jobbet hardt for å sørge for at Mafia IIIs ytelse er konsekvent på samtlige plattformer, og akkurat nå kjører spillet i 30 bilder per sekund. Vi holder på med en oppdatering for PC, som vil gi spillere muligheten til å spille Mafia III med høyere bildefrekvens, lovet utvikleren.

Bare få timer senere oppdaterte 2K saken for å fortelle at arbeidet i hovedsak er ferdig, og at utviklerne er i gang med intern testing. Dersom alt fungerer som det skal håper utviklerne å slippe oppdateringen en gang i løpet av helgen.

Den nye oppdateringen inkluderer muligheten til å endre bildefrekvensen til 30, 60 eller et ubegrenset antall bilder i sekundet. I tillegg skal den introdusere flere ytelsesforbedringer til PC-versjonen av Mafia III.

2K har ikke sendt ut kopier av Mafia III til media i forkant av spillets lansering. Gamer.no kan derfor ikke tilby en anmeldelse enda, men en vil bli publisert så snart vår anmelder har gjort opp sine tanker om spillet.

Mafia III skal få mye ekstrainnhold.
Se hva som kommer til action-spillet i månedene etter lansering »

Les også
Anmeldelse: Mafia III

Siste fra forsiden