LEGO-figurene har på nytt inntatt Star Wars-universet

Se den nye, forrykende traileren til LEGO Star Wars.

LEGO-spill med Star Wars-tema finnes det allerede en del av, så overraskelsen var nok ikke stor da nyheten om den nye Force Awakens-tittelen dukket opp i februar. På E3-messen denne uka ble spillet offisielt kunngjort med både trailer og lanseringsdato.

LEGO Star Wars: The Force Awakens slippes til Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, PlayStation Vita og Wii U den 28. juni.

Samme historie med humoristisk vri

Det nye LEGO-spillet skal servere spillerne den samme historien som i filmen med samme navn, men i likhet med de andre titlene i LEGO-serien kan vi forvente oss en helt annen fortellerstil med mye humor og viltre påfunn.

Spillet lar deg blant annet fly Millennium Falcon.
Spillet lar deg blant annet fly Millennium Falcon. Bilde: Sony

I tillegg til historien fra filmen vil spillet for øvrig også få helt nytt historieinnhold som interessant nok finner sted i tidsrommet mellom de to filmene Star Wars: Return of the Jedi og Star Wars: The Force Awakens.

Lar deg kjøre Millennium Falcon 

Alle navnene fra filmen står til disposisjon som spillfigurer i spillet, inkludert Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca og C-3PO. Ellers skal spillet by på masse intens action, mer intelligente fiender med flere triks i ermet og høy variasjon når det gjelder områder og kjøretøy.

Ikke minst vil LEGO Star War: The Force Awakens by på muligheten til å frese avgårde i det ikoniske Millennium Falcon-fartøyet, som mange fans visstnok skal ha etterspurt. En demo av spillet er tilgjengelig allerede nå, og den nye E3-traileren ser du øverst i artikkelen.

Se alle E3-nyhetene her »

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen