LEGO-figurene har på nytt inntatt Star Wars-universet

Se den nye, forrykende traileren til LEGO Star Wars.

LEGO-spill med Star Wars-tema finnes det allerede en del av, så overraskelsen var nok ikke stor da nyheten om den nye Force Awakens-tittelen dukket opp i februar. På E3-messen denne uka ble spillet offisielt kunngjort med både trailer og lanseringsdato.

LEGO Star Wars: The Force Awakens slippes til Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, PlayStation Vita og Wii U den 28. juni.

Samme historie med humoristisk vri

Det nye LEGO-spillet skal servere spillerne den samme historien som i filmen med samme navn, men i likhet med de andre titlene i LEGO-serien kan vi forvente oss en helt annen fortellerstil med mye humor og viltre påfunn.

Spillet lar deg blant annet fly Millennium Falcon.
Sony

I tillegg til historien fra filmen vil spillet for øvrig også få helt nytt historieinnhold som interessant nok finner sted i tidsrommet mellom de to filmene Star Wars: Return of the Jedi og Star Wars: The Force Awakens.

Lar deg kjøre Millennium Falcon

Alle navnene fra filmen står til disposisjon som spillfigurer i spillet, inkludert Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca og C-3PO. Ellers skal spillet by på masse intens action, mer intelligente fiender med flere triks i ermet og høy variasjon når det gjelder områder og kjøretøy.

Ikke minst vil LEGO Star War: The Force Awakens by på muligheten til å frese avgårde i det ikoniske Millennium Falcon-fartøyet, som mange fans visstnok skal ha etterspurt. En demo av spillet er tilgjengelig allerede nå, og den nye E3-traileren ser du øverst i artikkelen.

Se alle E3-nyhetene her »

Siste fra forsiden