Lei av masekjerringer?

Skreddersydde koner på vei til ensomme Xbox 360-eiere i Japan.

Japanerne har tilsynelatende en forkjærlighet for stevnemøtesimulatorer. Tidligere har de kunnet pleie digitale kjærlighetsforhold med virtuelle jenter gjennom spill som Konamis Loveplus på DS, og nå har Idea Factory tatt skrittet videre og utviklet en ekteskapssimulator for Xbox 360.

Les også: Giftet seg med digital date

Internett strides om hvorvidt undertittelen bør oversettes til A Wife Just For You, A Bride Just for You eller A Wife All Your Own, men spillet heter i alle fall My Wife, og tilbyr ensomme, japanske menn et alternativ dersom det er langt mellom koneemnene i det virkelig liv.

Kvinnen i ditt virtuelle liv kan dessverre ikke smøre matpakka di og vaske klærne dine, men til gjengjeld har spilleren mulighet til å bestemme drømmedamas navn, stemme, personlighetstype og fødselsdato.

Spillet har flere personlighetstyper å velge mellom som skal korrespondere med de ulike figurenes fremtoning. Din kommende hustru kan være den varsomme, stillferdige typen om du foretrekker det, eller du kan oppfylle drømmen om å gifte deg med barndomsvenninnen som er flink til å lage mat og stelle i heimen.

Dersom man tiltrekkes av kjølige kvinner er kanskje prinsessetypen å foretrekke, og om man skulle ha litt særere preferanser finnes det en storesøsterskikkelse man kan kurtisere. Som om ikke det er suspekt nok har du også anledning til å inngå ekteskap med en altfor ung jente som kaller deg storebror.

Les også: Sverd og motorsykler fra Capcom

Når du har valgt deg den perfekte bruden får du bivåne det første møtet mellom deg og din utkårede, og det er først i kapittel to at dere får leve sammen som rette ektefolk. I ekteskapskapittelet pleier man forholdet gjennom ulike aktiviteter og minispill.

Sovemodus lar deg ligge inntil din kjære i sengen og åpner for intime samtaler, mens andre små kjærlighetsspill kan gå ut på å henge opp klesvask til tørk (med særlig vekt på hennes undertøy), plukke ut badedrakt til henne og drikke juice fra det samme glasset.

Her er det med andre ord duket for store romantiske eventyr, og vi regner ikke med av kona di i My Wife blir særlig sjalu dersom beileren har et par elskerinner på si i Loveplus heller.

Les også: Sparkster på nye eventyr

My Wife lanseres i Japan i august, og nedlastbare pakker med nytt stemmeskuespill og nye klær til figurene vil bli tilgjengelige kort tid etter.

(Kilde: Andriasang)

Siste fra forsiden