Lek pilot i A-10C Warthog

Den ultimate stridsvogndreperen får sin egen simulator.

Amerikanske A-10 (også kjent som Warthog) er flyet du absolutt ikke ønsker å se på himmelen om du sitter i en stridsvogn. Med sin vanvittige kanon og ekstreme manøvrerbarhet i lav høyde, lager det hakkemat av både deg og stålet rundt deg før du får sukk for deg.

Mye å holde orden på i cockpiten.

Flyet har vært i aktiv bruk siden 1977, og gjør jobben sin så effektivt at man ikke planlegger å erstatte det før tidligst i 2028. Det har imidlertid fått mange oppgraderinger i årenes løp, og den mest avanserte versjonen heter A-10C.

Tungt arsenal.

Nå får A-10C Warthog sin egen flysimulator, i Digital Combat Simulator-serien. Hvis du forhåndsbestiller DCS: A-10C Warthhog får du tilgang på en betaversjon allerede i dag. Spillet er for øyeblikket kun tilgjengelig via digital distribusjon på PC.

Som det første DCS-spillet (helikoptersimulatoren Black Shark) loves vi ekstrem realisme, men også en egen «game»-modus hvor man ikke trenger jagerpilotutdanning for å ha det moro. Handlingen foregår i Kaukasus-området, og i tillegg til spillets innebygde oppdrag får du både flerspillermuligheter og muligheten til å lage egne oppdrag og kampanjer.

Hvis du vil ta en titt på hva spillet har å by på, kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden