Lekkasje avslører Sony-hemmeligheter?

Uncharted 2 i september og Singstar: Michael Jackson.

Det franske nettstedet PS3Gen publiserte i helgen det de hevder er en lekket liste med slippdatoer for Sony-titler som kommer i år. Ifølge listen vil Uncharted 2: Among Thieves slippes 30. september. En fersk video fra spillet kan du se nedenfor:Det etterlengtede Gran Turismo 5 er også oppført på listen, men uten noen konkret dato. Dersom listen er reell betyr det trolig at Sony håper å slippe spillet før året er omme. Det virker ikke helt usannsynlig, ettersom Gran Turismo-skaper Kazunori Yamauchi nylig uttalte at en slippdato ville offentliggjøres om kort tid.

Egne Singstar-spill for både U2 og Michael Jackson er også oppført på listen, sistnevnte med utgivelse 13. november. Det ville uten tvil vært god timing med en Michael Jackson-utgivelse i disse dager. Til CVG sier derimot Sony at de ikke har planer om egne blu-ray-baserte utgivelser for noen av artistene, noe som kanskje kan så tvil om listens ekthet.

Listen hevder i alle tilfeller også at Buzz: Quiz World kommer 21. oktober, og at vi får gjensyn med den verdenskjente lombaxen i Ratchet & Clank: A Crack in Time 28. oktober.

(Kilde: PS3Gen via CVG)

Siste fra forsiden