Bilder fra MotorStorm 3?

Lekkasje fra Sony

Ny stil for det tredje spillet i serien?

I forkant av spillindustriens viktigste messe, E3, hender det ofte at det lekker ut detaljer om kunngjøringer som vil finne sted på selve messen, eller andre ting som egentlig skulle vært hemmelige litt til.

Et av bildene.

I dette tilfellet har det dukket opp noen skjermbilder som visstnok skal være fra Motorstorm 3. Dermed virker det sannsynlig at dette blir et av spillene Sony kommer til å promotere på messen.

Bildene er fotografier av en skjerm, så kvaliteten er naturlig nok ikke den beste. Men de røper likevel noen interessante detaljer. Handlingen ser ut til å foregå i postapokalyptiske bymiljøer, og et av bildene ser ut til å inneholde et par høybygg som er i ferd med å kollapse rett foran spilleren. Det spares med andre ord ikke på kruttet.

Vi sender som vanlig folk til E3, så sjekk Gamer.no jevnlig for informasjon om spillet når det eventuelt kunngjøres. E3 starter 15. juni, og Sony holder sitt messearrangement samme dag. Det samme gjør forøvrig Nintendo, mens Microsoft tjuvstarter litt og har sitt hovedarrangement dagen før.

Siste fra forsiden