Lekkasje avslører Sony-hemmeligheter?

Lekkasje avslører Sony-hemmeligheter?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det franske nettstedet PS3Gen publiserte i helgen det de hevder er en lekket liste med slippdatoer for Sony-titler som kommer i år. Ifølge listen vil Uncharted 2: Among Thieves slippes 30. september. En fersk video fra spillet kan du se nedenfor:Det etterlengtede Gran Turismo 5 er også oppført på listen, men uten noen konkret dato. Dersom listen er reell betyr det trolig at Sony håper å slippe spillet før året er omme. Det virker ikke helt usannsynlig, ettersom Gran Turismo-skaper Kazunori Yamauchi nylig uttalte at en slippdato ville offentliggjøres om kort tid.

Egne Singstar-spill for både U2 og Michael Jackson er også oppført på listen, sistnevnte med utgivelse 13. november. Det ville uten tvil vært god timing med en Michael Jackson-utgivelse i disse dager. Til CVG sier derimot Sony at de ikke har planer om egne blu-ray-baserte utgivelser for noen av artistene, noe som kanskje kan så tvil om listens ekthet.

Listen hevder i alle tilfeller også at Buzz: Quiz World kommer 21. oktober, og at vi får gjensyn med den verdenskjente lombaxen i Ratchet & Clank: A Crack in Time 28. oktober.

(Kilde: PS3Gen via CVG)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen