Hey, Shay!
Hey, Shay! (Bilde: Xboxlive.fr)

Lekket video avslører nytt Assassin's Creed

Kommer angivelig allerede til høsten.

Oppdatering 6. august: Ubisoft har bekreftet Assassin's Creed: Rogue for Xbox 360 og PlayStation 3 og sluppet skjermbilder og lansert en filmatisk trailer på Youtube. Spillet kommer i salg på begge plattformer 11. november. Opprinnelig sak følger under med den offisielle videoen nederst i artikkelen:

I en ny lekket trailer får vi se de første glimtene av Assassin's Creed: Rouge. Dette er et nytt spill som etter alt å dømme blir å se allerede 11. november – i hvert fall til Xbox 360.

Om ryktene vi har hørt tidligere stemmer, slipper Ubisoft også en PlayStation 3-utgave samtidig. Antageligvis betyr det at traileren – som kun nevner en Xbox 360-utgave, og avslutter med Xbox-logoen – blir vist under Microsofts pressekonferanse under Gamescom neste uke.

Dette er antageligvis Shay.
Dette er antageligvis Shay. (Bilde: Xboxlive.fr)

Den lekkede traileren ble først publisert av Xboxlive.fr, etter at fan-nettstedet Access the Animus slapp et bildegalleri med stillbilder tidligere, og viser det som mest sannsynlig er spillets protagonist ute i Antarktis et sted.

Den om lag to minutter lange traileren avsluttes med at figuren skyter en snikmorder på kloss hold – noe som faller godt inn med ryktene om et Assassin's Creed-spill med en Templar i hovedrollen. 

Ryktene faller på plass som puslebiter 

Assassin's Creed: Rogue er antageligvis det offisielle lanseringsnavnet på prosjektet som skal ha levd under kodenavnet Comet – en arbeidstittel vi først fikk høre om i mars i år. Hisorien til dette prosjektet skal være satt til 1758 i New York, med seiling ut over Atlanterhavet som ett av trekkplasterne.

Xbox 360-versjonen er i fokus i traileren.
Xbox 360-versjonen er i fokus i traileren.Bilde: Xboxlive.fr

Spillets protagonist skal være en Templar som heter Shay. Dersom dette stemmer er det heller ikke umulig at rykteme om at spillet finner sted etter Assassin's Creed IV: Black Flag stemmer, og at serien igjen vil legge stor vekt på sjøfart.

At et nytt spill i Assassin's Creed-serien til PlayStation 3 og Xbox 360 har vært under arbeid er ikke noe Ubisoft har prøvd å skjule veldig. Senest i juni fortalte Ubisofts Tony Key at selskapet ikke hadde glemt de gamle konsollene ennå.

Nestegenerasjons-eventyr er også på vei

Assassin's Creed: Rogue er for øvrig ikke det eneste nye snikmorderspillet i høst. Serien gjør nemlig også et helbyks over til Windows, Xbox One og PlayStation 4 med Assassin's Creed: Unity som slippes 28. oktober. Der får vi stifte bekjentskap med Arno Dorian – en snikmorder som lever i Paris under den franske revolusjonen.

 


Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen