Dead Rising 2 utsatt

Lengre å vente

Spillet er tregt som en vandød og sleper seg inn i oktober.

Capcom var tidlig ute med slippdatoen til Dead Rising 2, og allerede i februar kunne de fortelle at vi europeere skulle få spillet 3. september. Av ukjente årsaker er actionspillet nå skjøvet tilbake med én måned, og 1. oktober er satt som ny slippdato. Amerikanerne får det 28. september.

Klarer ikke laste video

Dead Rising 2 foregår noen år etter originalen, og som i det første spillet dreier det seg om en manns kamp mot horder av de levende døde. Vår mann heter Chuck Greene, og han er med i Amerikas nye og mest populære underholdningsprogram, Terror is Reality.

Programmet går ganske enkelt ut på å låse folk inne i områder fulle av zombier og se hvor lenge de kan overleve. Store premier venter de som kan overleve lengst og kverke så mange av de vandøde som mulig, gjerne på en spektakulær og blodig måte.

Som Frank West i originalen må Chuck benytte seg av all slags løsøre for å holde stand mot massene, men Chuck har en ekstra fordel over sin forgjenger. Han er usedvanlig praktisk og kan konstruere nye våpen fra alt skrotet som ligger strødd rundt. Chuck kan for eksempel lime motorsager på en padleåre for å lage et hendig motorsagspyd.

Dead Rising 2 utvikles av kanadiske Blue Castle Games og slippes på Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Det kommer også en eksklusiv forhistorie på Xbox Live hvor vi følger Chucks kamp mot zombier i en liten by.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden