Liker du PlayStation 4 best, men foretrekker Xbox One-kontrolleren?

Hori slipper en ny trådløs kontroller til PlayStation 4 for dette, men det er et par ankepunkt.

Ser ganske behagelig ut.
Hori

Ett blikk på den nye Onyx-kontrolleren til utstyrsprodusenten Hori er nok til å slå fast hva som er greia: Dette er utvilsomt en kontroller laget for dem som egentlig foretrekker Xbox Ones mer robuste kontroller med et stikkeoppsett som ikke er symmetrisk, fremfor PlayStation 4s mindre DualShock 4-kontroller. Og etter en kjapp spørrerunde på kontoret finnes det absolutt noen slike spillere.

Sånn ser den ut.
Hori

Den trådløse Bluetooth-kontrolleren slippes ifølge PlayStation Blog i enkelte europeiske land mandag, og skal etter alt å dømme komme på det norske markedet snart. Nettbutikken Komplett.no forventer i hvert fall å få inn kontrolleren 24. januar til en pris på 699 kroner.

Noen aber

Det er likevel et par ankepunkt man bør være obs på før man eventuelt punger ut for kontrolleren. Onyx mangler lysfeltet som vi vanligvis finner på baksiden av DualShock 4, og den har etter bildene å dømme ingen hodetelefoninngang eller høytaler. Om dette er viktig er nok svært individuelt, men det er verdt å merke seg. Du kan selv se kontrolleren fra ulike vinkler i bildekarusellen nedenfor.

Kontrolleren er én av en rekke kontrollere som Hori har sluppet under PlayStations offisielle lisens. Fra før av har vi blant annet den barnevenlige Horipad Mini-kontrolleren, som ble lansert i fjor.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden