Littlebigplanet-innhold gratis ved lansering

Ingen betaltjeneste med en gang

Sony Europe forteller at alt brukerskapt innhold kommer til å være gratis ved lansering av Littlebigplanet.

Littlebigplanet er et av Sonys mest spennende prosjekter i år, hvor flerspiller og å skape sin egen spillopplevelse, står sentralt. Med spillet kommer en rekke verktøyer for å lage sine egne baner, og tanken er at kreative sjeler skal kunne dele banene med resten av verden.

Spill for de kreative.

For et par dager tilbake kunne sjefen for Sony Computer Entertainment Europa, David Reeves, fortelle til PS3 Fanboy at man skulle kunne tjene penger på å selge innholdet man skaper i Littlebigplanet, etter en slags «Itunes møter Ebay»-system. Spillerne kjøper de brettene de vil ha for en rimelig penge, og etter en stund vil man kanskje få den første Littlebigplanet-millionæren.

I går avkreftet Sony at dette kommer til å være scenarioet i tiden rett etter Littlebigplanets lansering:

– Sony Computer Entertainment og Media Molecule kan garantere at alt brukerskapt innhold kommer til å være gratis ved lansering. Vi vet hvor viktig akkurat det er for Littlebigplanet-communityet, og det er ingenting vi vil mer enn at folk skal ha det gøy når de spiller, og lage og dele sitt innhold, sier en talsmann for Sony til Eurogamer.

– Vi er selvfølgelig også spent på fremtiden, og David [Reeves] fortalte hvordan brukerskapt innhold kan utvikle seg fremover, legger han til.

Littlebigplanet kommer eksklusivt for Playstation 3 en gang i løpet av oktober.

Siste fra forsiden