Logitech tar til høyden

Introduserer sin første Force-Feedback flysimulatorkontroll.

Joystick og doble spaker

For å ta flysimulator-entusiaster til nye høyder lanserer Logitech i dag Flight System G940. Som navnet hinter til plasseres dette produktet i G-serien, som er kjent for sine gamingtastaturer og -muser. Dette er det nyeste tilskuddet til serien, så vel som selskapets første Force Feedback-flysimulatorkontroll. Designen og kontrollene til Flight System G940 er inspirert av både militær- og sivilfly i tillegg til helikoptre.

Vi bega oss ut på dette prosjektet med et mål om å gjenskape flysimulatoropplevelsen. Om du enten flyr en A380, en F/A-18 Hornet eller et Comanche helikopter vil G940 gi deg en ekte og realistisk følelse – fra takeoff til landing sier Ruben Mookerjee, Logitechs director of product marketing for gaming.

For å sikre komfort under lengre flyturer har joysticken en bred og solid base, komfortabel håndlene og en svak helling på sticken.

Programmerbare doble spaker

For å gi deg en realistisk kontroll over flyet er Flight System G940 utstyrt med et delt spak-design for enkel kontroll av flermotorsfly. Når du flyr et fly med en motor vil en drivknapp låse spakene.

Flight System G940 er kompatibel med de fleste populære flysimulatorene til PC, inkludert Microsoft Flight Simulator X, IL-2 Sturmovik: 1946 og Lock On: Modern Air Combat X-Plane 9.

Ekte pedaler

Pedalene har en åpen rammedesign med gummikontroller og en justerbar pedalstyrkeknapp gjør at du kan endre motstanden slik at den passer din egen flystil. I tillegg har pedalbasen teppeunderlag og støtte for hælen for å holde pedalene og føttene dine på plass selv under de vanskeligste, og ikke minst mest frustrerende, manøvrene.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Flight System G940 ventes å være tilgjengelig her til lands i september til en veiledende utsalgspris på 2700 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden