Counter-Strike: Global Offensive / London Conspiracy

London Conspiracy returnerer til Counter-Strike-miljøet

Henter fire norske toppspillere og en svenske.

Markus «maak» Karlsen (nummer to fra venstre) og Bjørn «Skurk» Maaren (nummer fire fra venstre) skal kjempe sammen igjen i nye London Conspiracy. Her avbildet under Assembly Winter 2014 med H2K Gaming.
Tuula Yilkorpi/Assembly

Dette er London Conspiracy

Vis mer

Markus «maak» Karlsen
Bjørn «Skurk» Maaren
Sebastian «ensa» Aas
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Fredrik «slap» Junbrant

Søndag ettermiddag ble det kjent at den britiske organisasjonen London Conspiracy returnerer til Counter-Strike: GO, også denne gangen med et norsk lag i spissen. Organisasjonen har vært uten et Counter-Strike-lag helt siden laget Ruben «RUBINO» Villarroel ledet forlot til fordel for LGB eSports i januar.

Nå satser de igjen på norsk jord, med hjelp av en svenske, for å kjempe seg tilbake i toppen av det internasjonale Counter-Strike-miljøet. Laget som har spilt med kjente og kjære navn som Bjørn «Skurk» Maaren og Kristoffer «Mystic» Michelsen figurerte i årets ESL One Cologne-forhåndskvalifisering under navnet ngomg. Videre på listen av spillere finner du Markus «maak» Karlsen og Sebastian «ensa» Aas som henholdsvis spilte for BX3 og LGB i forrige sesong av Telenorligaen.

Tar med seg svensk stortalent

Nordmennene tar også med seg et svensk stortalent, Fredrik «slap» Junbrant, som har figurert for Team Acer i de siste månedene. Til HLTV sa manager Aleksander «phreako» Prøis følgende:

– Vi er veldig fornøyd med å endelig kunne annonsere at vi har signert med London Conspiracy. Siden vi begynte å lete etter et nytt hjem har vi fått en del tilbud, men så fort britene tok kontakt var det et naturlig valg for oss. Både jeg og Maaren kjenner organisasjonen godt, og folkene bak den, noe som gjør at vi føler oss meget komfortable med avgjørelsen vi tok. Samarbeidet med London Conspiracy vil gjøre at vi nå kan sikte oss inn på å delta på flere internasjonale turneringer.

Signeringen London Conspiracy har gjort av disse stortalentene og erfarne spillerne gjør at det nå ser ut som at Norge endelig får enda et topplag sammen med LGB.

Promovideo for det nye Counter-Strike-laget til London Conspiracy.

Siste fra forsiden