The Lords of the Fallen

Lords of the Fallen-oppfølgeren med forvirrende navnebytte

Dropper «2» og legger til «The».

The Lords of the Fallen sto for en av de mer forvirrende spillkunngjøringene under Gamescom Opening Night Live. Etter traileren var det nemlig ingen som riktig skjønte hvorvidt spillet er en oppfølger eller en ny variant av det Dark Souls-inspirerte Lords of the Fallen.

The Lords of the Fallen.
CI Games

Svaret later til å være at det er en oppfølger. Dette er med andre ord det samme Lords of the Fallen 2-spillet som ble kunngjort tilbake i 2014, bare med nytt navn. Tror vi. 2-tallet forsvinner, og utvikleren har slengt på «The» foran tittelen.

Samtidig har utgiver CI Games omdøpt originalspillet til Lords of the Fallen 2014, tilsynelatende i håp om å unngå at spillene forveksles med hverandre.

The Lords of the Fallen foregår i hvert fall flere tusen år etter hendelsene i originalspillet. Demonguden Adyr er på vei tilbake, og i rollen som en såkalt «Dark Crusader» er det opp til hver enkelt spiller å forme verdenshistorien etter ditt ønske. Man kan også spille sammen med en venn.

Utvikler Hexworks lover en diger verden som er delt i to. Enten man vandrer i de levendes rike eller hos de døde er opplevelsen riktignok ganske så lik. Her venter knallharde kamper mot alskens monstre, med en rekke våpen og spillestiler å velge mellom.

The Lords of the Fallen kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Spillet har ingen nøyaktig slippdato, men skal etter planen ut en gang til neste år.

Her finner du flere nyheter fra årets Gamescom »

Siste fra forsiden