Lost Ark

Lost Ark skal få en bråte nye servere i Europa

Amazon oppretter en helt ny region for å hjelpe på spillets lange køer.

Amazon Games

Lost Ark har vært preget av lange køer og venting på å få spille, helt siden det fikk sin vestlige lansering forrige uke. Nå tar Amazon og utvikler Smilegate steg for å hjelpe på situasjonen i Europa, der serverkapasitet har vært et ekstra stort problem.

LES OGSÅ: Lost Ark er nå det nest største spillet på Steam »

Lost Ark.
Amazon Games

Som Amazon forklarer på spillets nettside, blir løsningen å opprette en helt ny europeisk region, med en bråte nye servere. Ifølge utgiveren er dette eneste løsning for å imøtekomme den voldsomme pågangen.

– Den nye regionen blir ideell for spillere som enda ikke har laget en figur eller som ikke har forpliktet seg til å bli på sin nåværende server.

Det advares imidlertid om at de som bytter region ikke får overført regionspesifikke ting, som Royal Crystal eller Silver. Man får heller ikke spille sammen med de som er på Central Europe.

Akkurat når den nye regionen åpner sine dører er enda uklart. Amazon forklarer at det jobbes på spreng med å opprette de nye serverne, men inntil alt er på plass vil de lange køene trolig fortsette.

Som takk for tålmodigheten lover utvikleren å dele ut en gavepakke til alle spillere når den nye regionen er oppe og går. Denne pakken inkluderer blant annet en hest du kan ri på, samt diverse gjenstander til bruk i spillet.

Vi har gitt oss i kast med Lost Ark.
Les vårt førsteinntrykk av nettrollespillet »

Siste fra forsiden