Lost Ark

Lost Ark-utvikleren har ingen planer om å åpne for serverbytter

Lover imidlertid at andre problemer skal fikses.

Amazon Games

Lange køer fortsetter å plage Lost Ark-opplevelsen for mange spillere. Håpet har vært at Amazon og utvikler Smilegate skulle rulle ut muligheten til å flytte figurer til andre servere, men den gang ei.

Lost Ark-spillere må klare seg på serveren der de er, eller begynne forfra igjen.
Amazon Games

I en oppdatering på spillets nettsider skriver utviklerteamet at det har hørt spillernes ønske om serverbytter. Etter å ha forsket på diverse muligheter, ble det imidlertid bestemt at det ikke finnes noen god løsning for dette akkurat nå.

– Denne tjenesten kom akkurat ut i Sør-Korea og er en ukentlig prosess som krever at serverne stenges ned for hver gang. Den fungerer heller ikke på tvers av regioner. På nåværende tidspunkt er det dessverre ikke en god løsning for den vestlige versjonen, men vi kommer ikke til å gi oss før vi har vurdert alle muligheter.

LES OGSÅ: Lost Ark er nå det nest største spillet på Steam »

For å hjelpe på køsituasjonen åpnet Amazon og Smilegate nettopp en ny serverregion for spillere i Europa. Europe West er tilgjengelig nå, men man kan altså ikke flytte figuren sin over fra Europe Central. Den nye regionen passer derfor best for helt nye spillere eller de som enda ikke har kommet så langt.

Ellers jobber utvikleren med å fikse opp Matchmaking-systemet, som har støtt på problemer de siste ukene. Nye modereringsverktøy skal også komme på plass, i et forsøk på å bekjempe mengden med spam fra brukere som prøver å selge gull.

Vi har også kastet oss på Lost Ark-bølgen.
Les vårt førsteinntrykk på spillet »

Siste fra forsiden