Lost in Blue til Wii

Overlevelsesspill får ny versjon

I Lost in Blue: Shipwrecked blir du strandet på en øde øy.

Konami har fortalt at Lost in Blue-serien stikker innom Wii-plattformen til høsten. I Lost in Blue: Shipwrecked befinner du deg strandet på en øde tropeøy, komplett med jungler, eldgamle ruiner og en aktiv vulkan.

Gledelig gjensyn i Lost in Blue.

Sammen med kjæledyr og andre skipbrudne, må du utforske øya og mysteriene den huser. Målet er enten å finne en vei hjem, eller bygge opp et nytt liv på øya.

Spillet skal visstnok utnytte seg maksimalt av Wii-kontrolleren og nunchuk-en, gjennom over førti ulike overlevelsesoppgaver (som å gjøre opp ild, fiske eller snekre).

Konami lover fargerik 3D-grafikk, et omfattende værsystem og økt tilgjengelighet i forhold til Lost in Blue på DS. Nye spillere kan blant annet se frem til en avansert øvelsesdel og større fokus på utforskning.

– Vi bygger på suksessen vi har hatt med Lost in Blue på DS, og ønsker å gi spillerne en utvidet opplevelse i seriens første spill for stuekonsollene, sier markedsføringsmann Anthony Crouts fra Konami.

Han fortsetter med å hevde at Lost in Blue: Shipwrecked blir det mest spennende og involverende overlevelseseventyret så langt. Til høsten får vi vite om han har rett.

Siste fra forsiden