Konkurranse

Julekalender 2018 - Luke 5

Luke fem i julekalenderen er åpnet

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Tilbehørspakke til Nintendo Switch

AlumiCase Metal Vault Case for Nintendo Switch.
Hori

Dersom du har gått til anskaffelse av en Nintendo Switch i løpet av de siste par årene kan det godt tenkes at du får noe ut av dagens luke. I dag lodder vi nemlig ut tre typer tilbehør til én vinner.

Når man drasser rundt på konsollen er det greit å ha noe rimelig stødig å bære konsollen i. Derfor legger vi med en Hori Aluminiums bæredeksel til konsollen.

Ladestasjon til Joy-con og Pro Controller.
PowerA

I tillegg får vinneren en ladestasjon der man kan lade både to Joy-Cons og en Pro Controller samtidig. Denne bruker et rødt Super Mario-tema med en stor M.

Siste del av pakken er en spilleske der man kan lagre 12 spillkort og 12 micro-SD-kort. Denne er fra samme produktlinje som ladestasjonen, med et rødt Super Mario-tema.

Spilloppbevaringseske.
PowerA

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
80 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden