Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 12

Luke nummer 12 i julekalenderen er åpnet

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Dekorative lysplanker

Vi lodder ut noe litt annerledes i dag. LIFX Beam er en gruppe på seks fargerike planker som er fylt med LED-lys. Hver modul har en magnetisk tilkopling på hver ende, slik at de kan settes sammen, og det er slik de får strøm mellom seg.

Du kan utforme plankene ganske fritt, og programmere dem til å vise de fargene og den intensiteten du ønsker. Du kan også synkronisere lyspulsering til musikk, eller sørge for at plankene viser forskjellige lys på forskjellige tider av døgnet via en App på telefonen din.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
149 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden