Lumines Live lanseres i dag

Det etterlengtede hjernetrimspillet Lumines Live blir lansert på Xbox Live i dag, og flere spill følger i ukene som kommer.

Lumines er et av de mest populære spillene på PSP, og nå kommer det til Xbox 360, gjennom Xbox Live Arcade. Live-versjonen kommer med ny musikk, nytt videoinnhold, 12 ulike "skins" og mulighet til å spille online over nettet. I tillegg får vi for første gang mulighet til å spille på forhåndsdesignede Lumines-scenarier, i "mission"-modus.

For å få spille fullversjonen av Lumines Live må vi ut med 1200 Microsoft-poeng. Dessuten vil vi få mulighet til å kjøpe ekstramateriale over Live Marketplace, og den første av disse er allerede lansert. Den koster hele 600 Microsoft-poeng, og gir oss 22 nye "skins".

Lumines Live er ikke det eneste nye spillet som kommer til Xbox Live Arcade i løpet av kort tid. Snart får vi Konami-spillene Contra og Gyruss, Midway-spillet Ultimate Mortal Kombat 3, samt de tilsynelatende svært lekre arkadespillene Mutant Storm Empire og Small Arms. Om du liker nedlastbare konsollspill, er det med andre ord mange gode grunner til å smile for tiden.

Siste fra forsiden