Lyst til å prøve deg som DTM-fører?

DTM Experience byr på standardbilracing i og utenfor Tyskland.

RaceRoom

I morgen lanseres en ny racingsimulator på PC. DTM Experience kommer fra svenske SimBin, og fokuserer på DTM-mesterskapet for standardbiler. I utgangspunktet var dette en tysk serie, men nå foregår mesterskapet på baner i flere europeiske land.

Det betyr blant annet at i tillegg til å kjøre på klassiske, tyske baner som Hockenheim og Nürburgring får du svi gummi på Brands Hatch i England og den nye Moscow Raceway i Russland. Alle banene fra årets sesong representeres i spillet, og det er ti av dem totalt.

Skal passe for alle

Utviklerne lover en rekke forskjellige innstillinger og vanskelighetsgrader, slik at spillet kan nytes av alle bilinteresserte – fra nybegynnere til simulatorfrelste. De skryter også av den kunstige intelligensen, som visstnok registrerer hvor godt du spiller og automatisk tilpasser seg slik at dataførerne alltid skal by på en utfordring.

Klar til start.

Ellers loves vi alle førerne og bilene fra serien, og utviklerne sier at alle som kjøper spillet innen 31. mars vil få tilgang på neste års utgave helt gratis. Den vil også inkludere flerspiller. I årets utgave får vi spille hele serien eller individuelle løp mot datamotstanderne, samt en nettbasert «time attack»-modus der det er om å gjøre å sette best mulig rundetid..

DTM Experience blir en del av RaceRoom-systemet. SimBin har allerede lansert en demo av spillet, som du kan finne på det offisielle nettstedet. Spillet kommer i salg i morgen, 5. desember.

Dette er ikke den eneste simulatoren som kjemper om spillernes gunst for tiden. PC-spillet Assetto Corsa fra italienske Kunos Simulazioni har fått mye ros, og er tilgjengelig i «early access»-form. På Xbox One har vi et skuffende Forza Motorsport 5, mens Sony lanserer Gran Turismo 6 på PS3 førstkommende fredag.

Siste fra forsiden