Lyst til å prøve Star Wars: Force Unleashed 2 i dag?

Lyst til å prøve Star Wars: Force Unleashed 2 i dag?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Star Wars: The Force Unleashed var et spill som definitivt hadde sine feil. Lite variasjon og lineære områder var begge mangler som hindret spillet i å nå til helt til topps for kritikerne.

Men spillet var langt i fra noen flopp. Vi har ikke akkurat hatt utrolig mange gode Star Wars-spill opp gjennom årene, og The Force Unleashed ble utvilsomt regnet som et av de bedre.

Millioner av Yoda- og Darth Vader-fans lot seg friste av den gode presentasjonen og den revolusjonerende bruken av selveste Kraften i spillet – følgelig solgte Star Wars: The Force Unleashed i bøtter og spann.

Nå er spill nummer to like om hjørnet, The Force Unleashed lanseres i disse breddegrader den 29. oktober. Synes du det er for lenge å vente vil du kanskje være interessert i å vite at en spillbar demo er tilgjengelig i skrivende stund for Xbox 360. PS3-versjonen skal også være klar straks.

Les også: Anmeldelse: Star Wars: The Force Unleashed
Les også: Marvel roter på loftet
Les også: Nye Arkham City-bilder


(Kilde: CvG)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen