Mad Tracks får flerspiller over Xbox Live

Load har kunngjort at de utsetter lanseringen av Mad Tracks på Xbox Live Arcade, for å implementere flerspiller over nettet.

Husker du de små leketøysbilene som du må trekke bakover, før du kan slippe dem og se dem kjøre fremover av seg selv? Slike biler styrer du i Mad Tracks, et arkadebasert bilspill hvor fokuset er helt og holdent på moro. Spillet utvikles av franske Load, og har allerede kommet til PC. Du finner det riktignok ikke i norske butikker, men kan kjøpe det over nettet direkte fra utviklerne.

Mens PC-versjonen har flerspiller over nettet, var Load sin opprinnelige plan å kutte denne funksjonaliteten fra Xbox 360-versjonen, da de mente det ville innebære for mye arbeid å omskrive nettkoden for Xbox Live. Nå har de imidlertid ombestemt seg, etter mange henvendelser fra bekymrede spillere. Dette betyr at vi kan glede oss til et mer omfattende spill, samtidig som vi må belage oss på å vente litt lenger på lanseringen.

Ellers loves vi en mengde morsomme minispill, massevis av akrobatiske baner, et lett men tilfredsstillende kontrollsystem og spektakulære hopp. Spillet kommer med 46 "oppdrag" (23 minispill og 23 løp). Underveis kan vi plukke med oss fire forskjellige bonuser (olje, raketter, turbo og isfryser) som kan hjelpe deg og hindre motstanderne.

Siste fra forsiden