Tre nye spill fra Koei

Magi, slagsmål og pingviner

Koei har annonsert en ny utgiveravtale med NIS.

Den amerikanske avdelingen av spillutvikler Nippon Ichi har fungert som utgiver av en rekke sære japanske spill i Statene, og nå har deres kolleger hos Koei inngått en avtale om å distribuere noen av disse i Europa.

Først ute er Ar Tonelico 2: Melody of the Metafalica, som slippes til Playstation 2 29. mai. Dette er en blanding av rollespill og japansk sim-spill hvor du spiller den unge ridderen Croix som må etterforske en mystisk epidemi.

I tillegg til tradisjonelle rollespillelementer som utforsking og kamp har Ar Tonelico også et system som lar deg styrke dine allierte ved å stige inn i deres indre verden. Her må du løse deres problemer gjennom samtaler, og lykkes du blir de sterkere og får nye angrep og evner.

26. juni kommer actionspillet Prinny: Can I Really Be The Hero? til PSP. Her spiller du pingvindemonene fra Disgaea-serien. De drar av sted på eventyr for å samle alle ingrediensene til den beste desserten i verden, og lykkes de ikke vanker det massehenrettelse.

Prinny er et tradisjonelt actionspill i 2D hvor du må bruke våpen og kjøretøy til å kjempe deg gjennom seks nivåer på jakt etter ingrediensene. Avhengig av hvor lang tid du bruker kan nivåene forandre seg og bossene du møter erstattes av nye fiender.

Til slutt har vi Cross Edge til Playstation 3, som slippes 10. juli. Dette er rollespill hvor spillfigurer fra Capcom, Nippon Ichi, Namco Bandai, Gust, and Idea Factory møtes for å banke slemminger sammen.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden