Magic møter Diablo?

Hand of Fate kombinerer samlekortspill med actionrollespill.

Defiant Development

Hand of Fate kombinerer to svært populære ting, nemlig samlekortspill og actionrollespill. Som om ikke det var nok, har det elementer fra «roguelike»-sjangeren.

Spillet fungerer i utgangspunktet som et samlekortbasert rollespill, med kort for utstyr, utfordringer og fiender. Når du havner i kamp tas du imidlertid ned til selve slagmarken, hvor du må banke fiendene som i et actionrollespill.

Kortspill.

Underveis får du tilgang på stadig nye kort, som gir deg nye muligheter i spillet.

Tidlig lansering

Det australske utviklerstudioet bak spillet, Defiant Development, har nå lagt det ut for salg i «early access»-form. Utgaven du kan kjøpe nå skal ha omtrent alt innholdet fullversjonen vil få, men er ikke særlig balansert.

Og actionrollespill.

Utviklerne vil også implementere nye ting, som stemmeskuespill og sjefsfiender, etter hvert. De håper at kjøperne vil involvere seg i utviklingen, ved å bidra med tilbakemeldinger.

Merk at de anbefaler at spillet spilles med en håndkontroller, slik som en Xbox 360-kontroller.

Hvis du klikket på denne artikkelen i den tro at spillet var relatert til Westwood-klassikeren ved samme navn, må vi nok skuffe deg. Men du kan jo ta en titt på tilbakeblikket vårt mens du er her – eller kjøpe spillet på GOG.

Siste fra forsiden