Spennende rollespill til nytt format

Magisk bok inkludert i prisen

Samarbeidsprosjektet til Level 5 og Studio Ghibli kommer også på PlayStation 3.

For et par år siden kunngjorde den anerkjente rollespillutvikleren Level 5 (Dark Chronicle, Dragon Quest: The Journey of the Cursed King) at de jobbet med et flunkende nytt prosjekt hvor de hadde leid inn selveste Studio Ghibli for å jobbe med konsept og animasjon. Studio Ghibli er antagelig Japans mest anerkjente animasjonsstudio og har blant annet vunnet Oscar for beste animasjonsfilm.

Småpent.

Spillet har den ikke helt stødige tittelen The Another World. Det har hele tiden vært planen å lansere spillet på DS, men Level 5 har også snakket om en konsollutgave. Nå har de ifølge Andriasang offentliggjort at The Another World også kommer til Playstation 3.

DS-utgaven lanseres i Japan til høsten, mens konsollutgaven er mer usikker. Dessverre har ingen av dem blitt bekreftet for lansering i Vesten, men det er antagelig bare et tidsspørsmål.

The Another World handler om den lille gutten Oliver som møter et merkelig magisk vesen. Moren til Oliver døde nylig, men vesenet lover ham at det finnes en måte å gjenopplive henne i en annen verden. Han gir Oliver en bok med trylleformularer som åpner veien til denne mystiske verdenen.

Det er ikke så veldig mange konkrete detaljer om spillmekanismene, men The Another World har visstnok et tradisjonelt turbasert kampsystem og gir deg muligheten til å rekrutere små hjelpere som assisterer under kampene. I DS-utgaven bruker du pennen til å tegne symboler når du skal bruke magi, og de nødvendige symbolene finner du i en hendig manual som følger med spillet. Ikke helt ulikt gammeldagse «feelies».

Se video fra spillet:

Siste fra forsiden